Hozzávalók

50 g darált pulyka- vagy csirkehús
1 teáskanál olívaolaj
1 evőkanál hagyma finomra vágva
25 g főtt vegyeszöldség
1 mérőkanál aminosav alapú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer

Elkészítés

1. Hevítse fel az olajat és pirítsa meg a darált húst.
2. Adja hozzá a hagymát és pirítsa 5-10 percig.
3. Tegye hozzá a főtt zöldséget, és alaposan keverje össze.
4. Főzze 5 percig.
5. Vegye le a tűzről. Keverje bele az aminosav alapú speciális gyógyászati célra szánt élelmiszert, amíg krémes állagú nem lesz.

A séf tippje

Kínálja hozzá köretként a sárgarépa- és édes­burgonya-pürét. Amennyiben gyermeke nem szereti a darabos ételeket, az ételt pépesítheti is!